Activiteiten

Ook offline deelt Kif Kif allerhande inzichten, analyses en diepgaande visies op actuele kwesties rond diversiteit, discriminatie, en maatschappelijke rechtvaardigheid. Hieronder vind je een overzicht van activiteiten die we in de komende periode organiseren.
 
maandag 11 november 2019 - 10:30
't Werkhuys, Zegelstraat 13, Borgerhout

De 48ste Nationale Vrouwendag op 11 november 2019 vindt dit jaar plaats in ‘t Werkhuys in Borgerhout. Tal van Antwerpse organisaties haalden samen met Furia het onderste uit de kan om een interessant en uitdagend programma samen te stellen.

maandag 2 december 2019 - 19:30
Kadoc, Vlamingenstraat 39, Leuven

Op 2 december lanceert Kif Kif haar nieuwe (e)boek 'Vijf mythen over islamofobie'. Dit toegankelijke boekje tilt het maatschappelijke debat rond islamofobie op een hoger niveau.

woensdag 11 december 2019 - 20:00
De Roma, Turnhoutsebaan 286, Antwerpen

De dag na Internationale Dag van de Mensenrechten brengen we in De Roma verschillende cases onder de aandacht waarbij mensenrechten geschonden worden, maar laten we ook zien wat de kracht van het woord kan zijn. Doorheen de avond heb je de kans om een brief te schrijven voor mensen in nood. Afsluiten doen we met een boeiend panelgesprek.


ma
di
wo
do
vr
za
zo
Naar het activiteiten overzicht of naar het archief