Activiteiten

Ook offline deelt Kif Kif allerhande inzichten, analyses en diepgaande visies op actuele kwesties rond diversiteit, discriminatie, en maatschappelijke rechtvaardigheid. Hieronder vind je een overzicht van activiteiten die we in de komende periode organiseren.
 
zondag 27 september 2020 - 11:00
Online via Zoom

Ken je dat gevoel, dat er over een historisch belangrijke tekst of speech gesproken wordt en je moet toegeven dat je het nooit gelezen of gezien hebt? Meer nog: je zou het eigenlijk graag willen maar het komt er nooit van. Wel: je bent niet alleen en wij hebben de oplossing gevonden!

donderdag 29 oktober 2020 - 09:30
De nieuwe vrede, Vredestraat 22, Antwerpen

De vorming is volzet, maar je kan jezelf wel nog op de wachtlijst zetten

De stroom van beelden die we dagelijks binnenkrijgen bepaalt hoe we kijken naar en omgaan met onze medeburgers. Berichten in de media, posters in het straatbeeld, advertenties op internet,… ze vormen de basis voor diepgewortelde denkkaders die ons gedrag (on)bewust beïnvloeden. Maar hoewel we vandaag de mond vol hebben van concepten zoals ‘inclusieve communicatie’, wordt jammer genoeg te weinig aandacht besteed aan de onderliggende structuren van onze beeldvorming. Met deze studiedag willen we daarom een stapje verder gaan.


ma
di
wo
do
vr
za
zo
Naar het activiteiten overzicht of naar het archief