Identificeer jij je als vrouw of non-binair persoon, heb je een migratieachtergrond en was/ben je doelwit van online haat?

Wij zoeken jou! Voor een project zoeken Kif Kif, Hand in Hand vzw en Sankaa vzw vrouwen en non-binaire personen die doelwit zijn of waren van online haat. 

Identificeer jij je als vrouw of non-binair persoon, heb je een migratieachtergrond en was/ben je doelwit van online haat? Wij hebben jou nodig!

Vrouwen, non-binaire personen en mensen met migratieachtergrond zijn vaker doelwit van online haat, zeker als ze zich uitspreken voor maatschappelijke verandering.

Kif Kif, Hand in Hand tegen racisme en Sankaa vzw werken daarom samen om een platform te bieden aan die groep. Zo willen we (sociale) mediabedrijven, parket en politie en gelijkheidsorganisaties aanzetten om beter en sterker op te treden.

Hoe ziet deze samenwerking eruit?
- Je werkt mee aan een interview over jouw persoonlijke ervaringen met online haat. Anoniem getuigen is mogelijk. Het interview wordt afgenomen door een opgeleide interviewer en psychologische bijstand wordt voorzien.
- Je bent aanwezig op twee groepsbijeenkomsten in 2022.
- Je vult achteraf een evaluatieformulier in.

Wat bieden we aan?
- Een vergoeding in ruil voor jouw tijd en engagement.
- Gespecialiseerde psychologische ondersteuning
- Een kans om mee een verschil te maken in de aanpak van online haat.

Interesse of vragen?
Aarzel niet om een email te sturen naar [email protected] 

Logo's Hand in Hand, Kif Kif, FOD Gelijke Kansen

 Over de auteur:

.