Win een ChebHigh

In oktober staat Cheb Fusion op de interieurbeurs in Kortrijk. Om dat te vieren kunnen de bezoekers van Kif Kif een unieke Cheb High twv €215,00 (kleur turquoise) winnen.
Win een ChebHigh

Win een Cheb High twv €215,00 (kleur turquoise) (gratis toegestuurd)

 

Cheb Fusion brengt verschillende culturen, ambachten en materialen samen. Op die manier ontstaat een vooruitstrevende en vooral uiterst unieke meubelcollectie met een geheel eigen exclusief karakter. Cheb Fusion staat voor vernieuwend design met kwaliteit. Enkel hoogwaardige materialen en afwerkingen worden gebruikt. MADE IN BELGIUM.

Cheb Fusion is een creatie van Gilles Wynant. Reeds jaren is hij gefascineerd door het magische karakter van Arabische en Mediterrane interieurs. In zijn ontwerpen combineert hij deze passie dan ook met een sterk gevoel voor strakke lijnen en verhoudingen die zo kenmerkend zijn voor hedendaags design meubilair. Cheb Fusion wil een pioniersrol vervullen in wat betreft de ontwikkeling, verspreiding en ondersteuning van ARABIC DESIGN wereldwijd.

De bezoekers van Kif Kif krijgen de unieke kans om een Cheb High twv €215,00 (kleur turquoise) te winnen die gratis wordt toegestuurd.

Elke unieke deelnemer krijgt automatisch onmiddellijk 2 reductiekaarten toegestuurd, voor de Interieurbeurs te Kortrijk (17-26 oktober).(toegangskaart wordt €10,00 ipv €20,00, zolang de voorraad strekt)

 

Wedstrijdvragen:
surf naar de site van www.chebfusion.com of volg ons via www.chebfusion.com/facebook en ontdek een nieuwe wereld!
Vervolgens moet je het correcte antwoord doormailen op volgende 2 vragen naar [email protected] voor 26 oktober.  

  1. Vraag: Op welk onderdeel van de Interieurbeurs staat Cheb Fusion?
  2. Schiftingsvraag : hoeveel correcte antwoorden ontvangen we voor de einddatum?

De winnaar wordt bekend gemaakt op 27 oktober.