Mohamed El Khalfioui (algemeen coördinator)

Mohamed El Khalfioui is geboren en getogen in Antwerpen. Hij heeft politicologie en gezinswetenschappen gestudeerd en heeft een lerarendiploma op zak. Als algemene coördinator van Kif Kif is hij verantwoordelijk voor het dagelijks reilen en zeilen van de organisatie. Zijn expertisedomeinen zijn progressieve politiek, racisme & discriminatie en identiteitspolitiek.

Jonas Slaats (stafmedewerker)

Jonas Slaats studeerde filosofie, antropologie en theologie. Hij werkte in verschillende organisaties rond mensenrechten, multiculturaliteit en interreligieuze dialoog. Als stafmedewerker werkt hij mee aan de redactie van ingezonden artikelen, hij schrijft analytische opiniestukken, voert kleine onderzoeksprojecten en organiseert workshops en verdiepingsavonden. Zijn inhoudelijke expertise richt zich op op de interactie tussen samenleving, religie & politiek, islamofobie, media en de berichtgeving rond religieuze kwesties.

Abbie Boutkabout (redactiecoördinator)

Abbie Boutkabout studeerde af als cameravrouw en videoreporter. Als stafmedewerker werkt ze rond intersectionaliteit, feminisme, en psychologie en racisme. Daarnaast geeft ze vormingen rond opinies schrijven en redigeert ze ingezonden artikels. Daarenboven werkt ze als redactiecoördinator rond de uitbouw van het vrijwilligersteam en houdt ze de redactionele lijn van Kif Kif in het oog.

Habiba Boumaâza (stafmedewerker)

Habiba Boumaâza studeerde af als opvoedster, en volgde nadien de opleiding Film- en Videokunst aan de Kunstacademie van Antwerpen. Verschillende audiovisuele kunstprojecten/installaties/workshops/lezingen rond sociale thema's volgden. Als stafmedewerker werkt ze voornamelijk rond mensen op de vlucht, subjectieve media, kunst en kwetsbare doelgroepen. Ze neemt ook het luik van de contributors onder haar vleugels.

Wendy Cruz Rebelo (stafmedewerker)

Wendy Cruz Rebelo is geboren en opgegroeid in Antwerpen. Ze is verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van de organisatie en beheert het secretariaat en de inbox van Kif Kif.