Nina Henkens (algemeen coördinator)

Nina Henkens studeerde af als sociologe en onderzoeksjournalist en werkte verschillende jaren als beleidsmedewerker rond kinderen en jongeren in maatschappelijk kwetsbare situaties. As algemene coördinator van Kif Kif is ze verantwoordelijk voor het dagelijks reilen en zeilen van de organisatie. Haar expertisedomeinen zijn de leefwereld van jongeren in de marge, mobilisatie in de antiracistische strijd en de impact van het antiradicaliseringsdiscours.

Abbie Boutkabout (redactiecoördinator)

Abbie Boutkabout studeerde af als cameravrouw en videoreporter. Als stafmedewerker werkt ze rond intersectionaliteit, feminisme, en psychologie en racisme. Daarnaast geeft ze vormingen rond opinies schrijven en redigeert ze ingezonden artikels. Daarenboven werkt ze als redactiecoördinator rond de uitbouw van het vrijwilligersteam en houdt ze de redactionele lijn van Kif Kif in het oog.

Jonas Slaats (stafmedewerker)

Jonas Slaats studeerde filosofie, antropologie en theologie. Hij werkte in verschillende organisaties rond mensenrechten, multiculturaliteit en interreligieuze dialoog. Als stafmedewerker werkt hij mee aan de redactie van ingezonden artikelen, hij schrijft analytische opiniestukken, voert kleine onderzoeksprojecten en organiseert workshops en verdiepingsavonden. Zijn inhoudelijke expertise richt zich op op de interactie tussen samenleving, religie & politiek, islamofobie, media en de berichtgeving rond religieuze kwesties.

Habiba Boumaâza (stafmedewerker)

Habiba Boumaâza studeerde af als opvoedster, en volgde nadien de opleiding Film- en Videokunst aan de Kunstacademie van Antwerpen. Verschillende audiovisuele kunstprojecten/installaties/workshops/lezingen rond sociale thema's volgden. Als stafmedewerker werkt ze voornamelijk rond mensen op de vlucht, subjectieve media, kunst en kwetsbare doelgroepen. Ze neemt ook het luik van de contributors onder haar vleugels.

Karin Schuitema (stafmedewerker)

Karin Schuitema studeerde archeologie van het Midden-Oosten en deed onderzoek in onder andere Syrië, Egypte en Turkije. Haar onderzoek kwam steeds meer op het snijvlak van geschiedenis, antropologie en politiek te liggen. Zo voerde zij etnografisch en stedelijk onderzoek uit in Istanbul en werkte zij als onderzoeker in conflictstudies op Cyprus. Zowel in deze landen als in Nederland was zij op zowel persoonlijk als op onderzoeksvlak betrokken bij het thema migratie. Visueel beeld, met name fotografie, is vaak een belangrijk onderdeel van haar werk en onderzoek.

Wendy Cruz Rebelo (stafmedewerker)

Wendy Cruz Rebelo is geboren en opgegroeid in Antwerpen. Ze is verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van de organisatie en beheert het secretariaat en de inbox van Kif Kif.