Nina Henkens (algemeen coördinator)

Nina Henkens studeerde af als sociologe en onderzoeksjournalist en werkte verschillende jaren als beleidsmedewerker rond kinderen en jongeren in maatschappelijk kwetsbare situaties. As algemene coördinator van Kif Kif is ze verantwoordelijk voor het dagelijks reilen en zeilen van de organisatie. Haar expertisedomeinen zijn de leefwereld van jongeren in de marge en de spanning tussen mensenrechten, veiligheid en discriminatie.

Habiba Boumaâza (stafmedewerker)

Habiba Boumaâza studeerde af als opvoedster, en volgde nadien de opleiding Film- en Videokunst aan de Kunstacademie van Antwerpen. Verschillende audiovisuele kunstprojecten/installaties/workshops/lezingen rond sociale thema's volgden. Als stafmedewerker werkt ze voornamelijk rond mensen op de vlucht, subjectieve media, kunst en kwetsbare doelgroepen. Ze neemt ook het luik van de contributors onder haar vleugels.

Karin Schuitema (stafmedewerker)

Karin Schuitema studeerde archeologie van het Midden-Oosten en deed onderzoek in onder andere Syrië, Egypte en Turkije. Haar onderzoek kwam steeds meer op het snijvlak van geschiedenis, antropologie en politiek te liggen. Zo voerde zij etnografisch en stedelijk onderzoek uit in Istanbul en werkte zij als onderzoeker in conflictstudies op Cyprus. Zowel in deze landen als in Nederland was zij op zowel persoonlijk als op onderzoeksvlak betrokken bij het thema migratie. Visueel beeld, met name fotografie, is vaak een belangrijk onderdeel van haar werk en onderzoek.

Wendy Cruz Rebelo (stafmedewerker)

Wendy Cruz Rebelo is geboren en opgegroeid in Antwerpen. Ze is verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van de organisatie en beheert het secretariaat en de inbox van Kif Kif.

Mathieu Charles (sociocultureel outreacher)

Mathieu Charles was de voorbije jaren actief als beleids- en bewegingsmedewerker rond cultuur, jeugdwerk, sport en media. Daarnaast is hij theatermaker en bouwt hij verder aan expertise rond culturele archieven, intersectionaliteit en dekolonisatie. Als stafmedewerker bij Kif Kif werkt hij rond participatie, bottom-up initiatieven en netwerkvorming. 

Stef Arends (redactie en onderzoek)

Stef Arends volgde de bachelor Industrial Design aan de Technische Universiteit Eindhoven en de master Journalistiek en Nieuwe Media aan de Universiteit Leiden. Eerder werkte hij bij als onderzoeksjournalist bij de vaste redactie van Apache.be, waar hij nog steeds af en toe voor schrijft, filmt en fotografeert. Stef werkt als eindredacteur en onderzoeker bij Kif Kif. 

Jade Yorks (communicatiemedewerker)

Jade studeerde af als schrijvend journalist, maar ontwikkelde zich tot verhalenmaker met video's en podcasts. Als communicatiemedewerker vertaalt ze artikelen en opinies naar sociale media posts en nieuwsbrieven. Ze ontfermt zich ook over de website. 

Algemene Vergadering

Sarah El Massaoudi (voorzitter)

Kim Buermans (secretaris)

Maarten Loopmans

Karim Ettourki

Nadia El Allaoui

Joren Janssens 

Anne Claeys  

Joke Blockx

Bela Shah

Yasmine Daelman

Elly Mansoury 

Wouter Arrazola de Onate