‘Beezy Comedy gaat Vlaanderen redden!’ (Jamal Belkadi, oprichter Beezy Comedy)

‘’Beezy Comedy slaagt waar politiek vandaag enorm faalt. Wij hebben de eerste Berberse comedy show gehouden in de Arenbergschouwburg en enkelen van onze comedians met Berberse roots zijn geliefd bij onze Vlaamse bezoekers. Onze headliner van nu vrijdag, Yahia Yousfi, is een Berber.’’
‘Beezy Comedy  gaat Vlaanderen redden!’ (Jamal Belk
 

De interculturele comedy show Beezy Comedy draait sinds 2013 mee in het Antwerps cultuurcircuit. Na edities in de Arenberg is het kleurrijk comedy-concept nu vrijdag toe aan haar derde editie in ontmoetingscentrum Het Oude Badhuis. Kif Kif geeft één duo-ticket weg, hou de twitteraccount van Kif Kif in de gaten!

‘’Beezy Comedy slaagt waar politiek vandaag enorm faalt. Wij hebben de eerste Berberse comedy show gehouden in de Arenbergschouwburg en enkelen van onze comedians met Berberse roots zijn geliefd bij onze Vlaamse bezoekers. Onze headliner van nu vrijdag, Yahia Yousfi, is een Berber.’’, aldus oprichter en bedenker van Beezy Comedy, Jamal Belkadi, tevens een Vlaams-Marokkaanse ondernemer met Berberse roots.

‘’We hebben reeds het tegendeel bewezen in hoeverre de Berberse gemeenschap een meerwaarde is voor ons land, zowel op cultureel vlak als op vlak van ondernemerschap. De handelaars (enkel) op de Turnhoutsebaan zorgen voor een boost van ons bruto-nationaal product (lacht). Onze burgermeester noemt de Berberse gemeenschap gesloten omdat hij deze niet kan bereiken, that’s it. De humor die wij presenteren gaat het land redden, Beezy Comedy gaat Vlaanderen redden! Humor is een universeel instrument dat gemeenschappen bij elkaar brengt, daar staan wij voor! Ook Bart De Wever is bij deze welkom nu vrijdag! ’.

 

Beezy Comedy vindt nu vrijdag plaats @ Het Oude Badhuis, Stuivenbergplein 38, 2060 Antwerpen.

Tickets en reservaties : [email protected]  - 03 292 60 00

Volg Beezy Comedy vandaag op Facebook en Instagram: Beezy Comedy