De Winter's grootste nachtmerrie...

Vrijheid of Islam ?
De Winter's grootste nachtmerrie...

Onze zusters in de Islam zijn inderdaad noch “Hoer noch Slavin”.
Ze zijn de koninginnen van de Islam, de ongeslepen diamanten!

 

Beste Filip Dewinter,

De tijd dringt want de verkiezingen staan voor de deur.
De tijd is rijp om loze beloftes te verspreiden en vooral om kritiek te uiten op andere partijen en om te profileren als zijnde de ”Beschermers” van de stad Antwerpen.
Het zal u zeker niet ontglipt zijn dat de peilingen vooral voor uw partij enorm tegenvallen?

De wanhoop slaat toe...

De zoektocht naar een wapen om zich op een hopeloze manier alsnog uit deze slechte positie te halen is bij deze van start gegaan.
Wat dacht je ervan om de kaart islam nog eens te trekken?
Wie weet kan men d.m.v. provocatie de Moslims het bloed onder hun nagels vandaan halen en buitensporige reacties uitlokken om daarna met een beschuldigende vinger naar de gehele islamitische gemeenschap van Antwerpen te wijzen.

Hoe laag kan je als mens toch gevallen zijn?

Hoe onbetrouwbaar kan je toch zijn wanneer je tong iets bestrijdt, wat je hand tegenspreekt?
Hoe durf je de vrouwen van je partij te onderdrukken met een niqaab?
Hoe durf je hen gedwongen te laten rondlopen met zo’n gewaad tijdens de Deurnse markt?
Hoe durf je hen te misbruiken enkel en alleen uit eigen belang?
Wilt u soms dat ze geïntimideerd en beledigd worden?

De hierboven gebruikte woorden zullen u waarschijnlijk niet vreemd in de oren klinken …
Of was het hun eigen keuze om de niqaab te dragen?
In dat geval kan men uiteraard niet meer spreken van onderdrukking en verontschuldig ik me voor deze uitspraak.

Maar, wacht eens even ...

Als ze de niqaab vrijwillig droegen om het daarna in de vuilbak te gooien, stel ik me toch zeer de vraag wat ze met deze actie trachtten te bereiken.

Aandacht?

In dat opzicht zijn ze zeker geslaagd. Weliswaar niet door het dragen van een niqaab, maar louter door de bizarre campagneborden die ze vasthielden. Hierop stond in koeienletters geschreven dat men de keuze heeft uit twee zaken: “islam of Vrijheid”. Volgens hen gaan beide zaken onmogelijk samen omdat ze naar eigen zeggen “antoniemen” zijn van elkaar.

Hilarisch om te zien dat ze niet eens beseffen hiermee juist het tegenovergestelde te bewijzen. Namelijk dat Moslima’s wel degelijk vrijheden kennen. Onder andere de vrijheid van meningsuiting.

Of wilden ze de niqaab gewoon even uittesten?

Deze optie is uitgesloten. Aangezien het bij wet onlangs verboden werd gemaakt om met een niqaab op straat rond te lopen en hierdoor vele moslima’s de vrijheid om zich te kleden op de manier dat zijzelf willen, wordt ontnomen.

Trouwens, de dames hadden het blijkbaar nogal warm in een niqaab.
Tjah, een niqaab dragen is nu eenmaal niet voor aanstellers ...

Provocatie?

Dit gaat al meer de realistische kant op.

Met tegenzin rondlopen in een niqaab op een markt waar verschillende moslima’s hun boodschappen doen, is niet meer of niet minder dan een hopeloze poging om de islamitische gemeenschap tot aanfluiting te maken.

De vuile trukendoos voor de verkiezingen in Antwerpen naar boven gehaald?

Nu slaan we de spijker op de kop!

Het is uiteraard weer een van de vele “mislukte pogingen” om de bevolking te brainwashen door te beweren dat de islam een onderdrukkende godsdienst is en een gevaar voor het Westen.

Er zullen waarschijnlijk enkele mensen in deze valkuil gelopen zijn, maar daar heb ik slechts 1 ding op te zeggen: “Wie tegen de wind spuwt maakt zijn baard vuil!”.

We zijn trots op onze zusters in de islam die zich houden aan de islamitische kledingvoorschriften waar de niqaab óók tot een van de mogelijkheden behoort.

Het is de islam die zich als obstakel opwerpt in de weg van degenen die de vrouwen slechts willen uitbuiten als goedkoop handelswaar om zich te verrijken.

Het is de islam die vrouwen in bescherming neemt door de deur dicht te houden voor eenieder die hen slechts wil misbruiken voor eigen genot en plezier.

We zijn trots op onze zusters in de islam die zich blijven inzetten voor de gemeenschap en zich niet laten kleineren door mensen wiens niveau nauwelijks tot aan hun enkels geraakt.

Onze zusters in de islam zijn inderdaad noch “Hoer noch Slavin”.

Ze zijn de koninginnen van de islam, de ongeslepen diamanten!


Mvg,
De Vergeten Gemeenschap.