Hello Europe! like like like & support!

Senne Dehandschutter, Majd Khalifeh en Mathias Brouns van de Belgische stichting Earth In Motion willen grote tv-schermen plaatsen op centrale plaatsen in grote Europese steden: Hello Europe! Bekijk het filmpje en steun hen door een simpele 'thumbs up'!
Hello Europe! like like like & support!
 

Drie Belgen met een plan, die meer willen weten over de inwoners van Europa. Goed plan? Jawel, dat is het zeker, het plan heet “Hello Europe”.

Senne Dehandschutter, Majd Khalifeh en Mathias Brouns van de Belgische stichting Earth In Motion willen grote tv-schermen plaatsen op centrale plaatsen in grote Europese steden. Telkens zullen twee schermen met elkaar in verbinding staan. Als je voor zo’n scherm staat kan je een andere persoon zien en horen die aan de 'andere kant' van het scherm staat, alsof die echt bij jou is. Elke 30 minuten zal het scherm veranderen zodat verschillende mensen op verschillende plaatsen met elkaar kunt praten. Zo lijkt het, als je voor zo’n scherm staat, dat je een ander land bezoekt!

Daarbuiten kunnen de schermen gebruikt worden voor het organiseren van een dansbattle, internationale date-events, concerten, spelen, debatten, …

Er zijn eindeloze mogelijkheden en die mogen jullie voorstellen.

Het belangrijkste van dit project is dat we in verbinding komen te staan met andere mensen.

De initiatiefnemers vragen daarom om hen te steunen. Hiervoor vragen ze geen geld maar een ‘LIKE’ op Facebook. Zo kunnen ze sponsors overhalen om hen te ondersteunen.

Dus ….

Bekijk het filmpje, ga naar hun pagina, LIKE en geef jou ideeën. Share, tweet, …

 

 

 

SPREAD THE WORD

www.hello-europe.org
https://www.facebook.com/pages/HELLO-Europe/413859448698620