Kick off Bizart Festival in ZAPPA: Hip Hop Leeft!

Bizart is een 14-daags festival voor & door jongeren van het Kiel. Zaterdag 30 maart gingen ze van start met Hip Hop Leeft. Op de agenda stond een MC Battle en Panna-tornooi gevolgd door Live On Stage optredens.
Kick off Bizart Festival in ZAPPA: Hip Hop Leeft!
 


Ik sprak met Yannick Moyson en Frederik Van Hoof, een overdreven enthousiaste vrijwilliger en een geëngageerde ex-stagiair bij jongeren competentie centrum Zappa. Yannick heeft een Open Mic concept lopen bij jongerencentrum Kavka. Toen Bizart Kiel hoorde dat men dit in het kader van Hip Hop wilden doen, werden ze aangesproken om het openingsfeest - Hip Hop leeft - van het Bizart festival te verzorgen.

Bizart is een 14-daags festival voor & door jongeren van het Kiel. Zaterdag 30 maart gingen ze van start met Hip Hop Leeft. Op de agenda stond een MC Battle en Panna-tornooi gevolgd door Live On Stage optredens. Verschillende groepen, waaronder Goofy gang, Young Age Music, Remiks, Porto, Locks Rbl, Didi-Oni &LII Paki, Dariush, Warkid en NoMoBS, zetten die dag een knap staaltje Hip Hop neer.

Tijdens de paasvakantie voorziet Bizart Kiel een zeer uitgebreid aanbod aan workshops, initiaties en vormingen in Zappa. Op 02/04 staan inrichten instuifruimte en Mocktails op het programma. Op 03/04 Slackline en Capoeira. Op 04/04 Creatief schrijven en Free Running. Op 05/04 Zeefdrukken T-shirts en Circusacts. De laatste workshop, een DJ workshop, gaat door op 11/04. Opgelet, voor een aantal activiteiten moet je op voorhand inschrijven!

Meer informatie over de workshops en het volledige programma van het Bizart festival, vind je hier