Manifestatie voor verdraagzaamheid en vrede, tegen terreur en haat >> Zondag 25 januari > Antwerpen

Deze zondag organiseert Antwerp for Palestine een manifestatie voor verdraagzaamheid en vrede die zal starten op de Bolivarplaats in Antwerpen. Organisaties zoals Intal, Movement X, Vrede VZW, Kras, Vredesactie, Palestina Solidariteit, PAJ en Kif Kif lopen zondag mee.
Manifestatie voor verdraagzaamheid en vrede, tegen terr
 

Zondag 25/01 organiseert Antwerp for Palestine een manifestatie voor verdraagzaamheid en vrede. De manifestatie zal starten op de Bolivarplaats in Antwerpen om 14 uur. Organisaties zoals Intal, Movement X, Vrede VZW,  Kras, Vredesactie, Palestina Solidariteit, PAJ en Kif Kif ondersteunen de manifestatie en lopen zondag mee. Dit is een oproep om samen massaal aanwezig te zijn en onze stem te laten horen en samenhorigheid te laten zien.

Naar aanleiding van de recente gebeurtenissen besloot Antwerp 4 Palestine een manifestatie te organiseren, niet alleen om de aanval in Parijs te veroordelen maar om terrorisme wereldwijd een halt toe te roepen. Gaande van de terreur veroorzaakt door ISIS tot de onmenselijke wreedheden die plaatsvinden in Gaza. Antwerp for Palestine keurt élke vorm van haat, geweld en terreur af ongeacht etnische, culturele of religieuze achtergrond.

Er wordt gevreesd dat de polarisatie bij ons zal toenemen vanwege de gebeurtenissen wereldwijd. Zo wilde PEGIDA een anti-islam mars houden in Antwerpen. Burgemeester Bart De Wever besloot om zowel deze mars als de mars van het burgerplatform Hart boven Hard (als tegenreactie) te verbieden. De manifestatie voor vrede en verdraagzaamheid zondag zou wél mogen plaatsvinden.

Het is dus van uiterst belang om samen te komen én samen sterk te staan. Graag nodigt Antwerp for Palestine u en uw familie én vrienden uit om samen een mars te houden, waar vrede, solidariteit en samenhorigheid centraal staan.

Tot zondag 25/01 om 14 uur aan de Bolivarplaats in Antwerpen.

Blijf op de hoogte via ons Facebook Event