Persbericht van het "Buurtfeest van solidariteit en verbondenheid"

Op korte tijd hebben zich meer dan 1500 deelnemers gemeld voor het buurtfeest van solidariteit en verbondenheid op 1 mei op het Moorkensplein in Borgerhout. Dit succes is N-SA niet ontgaan
Persbericht van het "Buurtfeest van solidariteit en ver

In Borgerhout is geen plaats voor racisme. Onze gastvrijheid kent ook haar grenzen

 

Op korte tijd hebben zich meer dan 1500 deelnemers gemeld voor het buurtfeest van solidariteit en verbondenheid op 1 mei op het Moorkensplein in Borgerhout. Dit succes is N-SA niet ontgaan, bij hun acties in het verleden hadden ze amper deelnemers. Dus nodigen ze zichzelf uit op het feestje, en nog meer, ze zetten zichzelf alvast op het podium.

Je moet maar lef hebben. Dit buurtgebonden solidariteitsfeest wordt door geen enkele politieke partij georganiseerd. Mensen van verschillende politieke gezindten vinden mekaar en delen muziek, eten en drinken. 30 vrijwilligers organiseren het feest onder het motto "Borgerhoudt van Iedereen". Samen gaan ze voor verbondenheid, voor een vreedzame buurt waar plaats en respect is voor iedereen. In Borgerhout is geen plaats voor racisme. Onze gastvrijheid kent ook haar grenzen.

 

Mark De Quidt, een van de initiatiefnemers en namens de organiserende vrijwilligers