Uit met Öznur in November

Uit met Öznur in November? check hier haar interessante concert- en theatertips! Uberdope, een Toneelstuk over alles, Detroit Dealers en Sivert Hoyem
Uit met Öznur in November

Vlaanderen is superdivers, ook in zijn cultuur- en vrijetijdsaanbod. Beleef het mee in de UiTtips van Öznur, Sam, Karima, Carolina en Orlando!

 

Naam: Öznur Karaca

Afkomstig uit: België, geboren in Gent

Woont te: Antwerpen

Werkt/studeert/wijdt zich aan...  Öznur werkt en schrijft en is stand-up comedian.

Gepassioneerd door Schrijven, naar concerten gaan...

Extra: Overdag lost Öznur professionele problemen op. ’s avonds creëert ze er, vooral voor zichzelf. En ja, kennelijk is dat perfect combineerbaar. Als je in de shit zit kan je haar bellen voor 18u, als je leven wat opruiing moet, na 19u. Tussen 18u en 19u kookt ze pudding.
 

 

 

 

 

 

Ontdek de UiTtips van Öznur voor de maand November (dec)

Woensdag 7/11

Uberdope op Radio On Stage: Uberdope, Kenji Minogue & Nadiem Shah

CONCERT

Uberdope! Zelf zeggen ze dat hun muziek slingert tussen uptempo disco en snoeiharde boombap, en ik zeg je: het nummer Zever wordt nog een hit. Gene zever. Ga ze zeker checken. Ze zijn te zien in de Balzaal van de Vooruit in Gent tijdens 'Radio on Stage' samen met Kenji Minogue en Nadiem Sjah. Altijd een leuk excuus om in m'n thuisstad nog wat te gaan vieren!

Zaterdag 1/12

Toneelstuk over alles


THEATER

Vitalski en Petit zijn zo al een komisch duo, en als zij een 'Toneelstuk over alles' maken kan je je ook letterlijk aan alles verwachten.

woe 21/11/12, do 22/11/12, vrij 23/11/12

Detroit Dealers

THEATER

Dit is een van de beste voorstellingen van Wunderbaum: in Detroit Dealers gaat acteur Walter Bart op zoek naar zijn roots in het Amerika van de jaren zestig, toen blank en zwart nog tot gescheiden werelden behoorden.

Zaterdag 10/1

Sivert Hoyem


CONCERT

Hoyem was de frontman van de Noordse band Madrugada, maar toen de gitarist overleed splitte de groep en ging hij solo verder. In Trix komt hij zijn album Long Slow Distance voorstellen.