UiT in Vlaanderen met Kif Kif: 1 tot 7 juni

Karima: "Eentje die ik zeker niet wil missen: het Belgian Championship Beatbox. Het is eens wat anders dan voetbal of wielrennen... De zestien beste Belgische beatboxers strijden in de KVS om de titel."


Belgisch kampioenschap beatbox

MUZIEKWEDSTRIJD
1 juni - Nog eentje die ik zeker niet wil missen: het Belgian Championship Beatbox. Het is eens wat anders dan voetbal of wielrennen... De zestien beste Belgische beatboxers strijden in de KVS om de titel. Dat de beste moge winnen!

Meer details // Meer tips van Karima

 


Doc Brown

COMEDY
3 juni - Alleen in Vlaanderen wordt het onderscheid cabaret en comedy gemaakt : als iemand naast het vertellen van grapjes ook zingt, noemt men het cabaret. Maar als je rapt, wat heet het dan? Raparet? Grappig is het alleszins wel bij Doc Brown, come join us!

Meer details // Meer tips van Öznur

 

 


About Elly & More than honey

FILM
4 & 13 juni - Klappei biedt het meest unieke alternatief op vlak van film in het Antwerpse. In juni zijn er twee films waar ik naar uitkijk. Op 4 juni "About Elly" van Asghar Faradi, de Iraanse filmmaker die met "A Separation" meer dan terecht de kansen van Rundskop voor een Oscar deed verdwenen. Op 13 juni kan je "More than honey" zien, een documentaire over een brandend actuelle themathiek: de massale sterfte van bijen omwille van het gebruik van pesticiden.
Meer details // Meer tips van O.


 


Paco de Lucia

CONCERT
6 juni - Ik ga niet dansen hoor, ik neem een klapstoeltje mee en dan ga ik héél goed kijken naar hoe hij doet alsof het niks is, zo spelen. Vervolgens koop ik een cd'tje en doe ik dat thuis met passionele dedain na met een speelgoedgitaar.

Meer details // Meer tips van Carolina


 


Billie Kawende
CONCERT
7 juni - Ik las: "Een jongedame met Congolese roots". How about: "Een jongedame met een hele fijne stem"? De diamant is nog ruw, maar wacht maar.

Meer details // Meer tips van Carolina