Uit in Vlaanderen met Kif Kif: 13 t/m 20 september

Carolina over Exhibit B van Brett Bailey: "Het is 150 jaar geleden in Gent mensen in 'zoo humains' werden tentoongesteld. Benieuwd of Brett Bailey met zijn ademende tentoonstelling hetzelfde effect kan bereiken als Chokri Ben Chikha met "Action Zoo Humain"."

AB op Open Monumentendag
RONDLEIDING | 15 september 
Tip van Carolina: - "Mensen vragen me soms of ik wel eens optreed. Soms zeg ik "Nee", soms zeg ik dat ik met mijn vingers op mijn toetsenbord dans. Ik heb een soort van allergie voor Open Monumentendag omdat je het gevoel krijgt dat het gebouw niet het enige monument is - maar voor deze keer wil ik wel met Vleugel C van het rusthuis op de podia van de AB staan. Lesje muziekgeschiedenis en hopelijk een prachtig fotoarchief."


Cocorosie
CONCERT 18 september
Tip van Sam - "Deze twee Amerikaanse zussen zijn knettergek. Of neen, ze maken knettergekke, maar o zo mooie muziek."
 

Exhibit B - Brett Bailey
TENTOONSTELLING | 18 t.e.m. 22 september
Tip van Carolina - "Het is hopelijk met schaamte dat er dit jaar wordt gedacht aan de mensen die 150 jaar geleden in Gent in zogenaamde 'zoo humains' werden tentoongesteld. Chokri Ben Chikha klaagde dit al aan met zijn Action Zoo Humain, nu ben ik benieuwd of Brett Bailey met zijn ademende tentoonstelling hetzelfde effect kan bereiken."

 

Kamer 411
THEATER | 11 t.e.m. 22 september
Tip van Carolina - "Wie schrijft er nu nog over liefde? Simona Vinci schrijft nog over liefde. Aan de beschrijving van Kamer 411 te zien, is ze the happy ending gelukkig vergeten (ah ja anders krijg je een vergulden Bridget Jones' Diary op de planken). Zeer benieuwd naar dit hopelijk tergende melancholie-theater."

 

Shara Worden
CONCERT | 20 september 
Tip van Sam - "Shara Worden is een klein meisje met een enorme klep. Muze van Bon Iver, Sufjan Stevens en mijzelf. Ik ben heel verliefd op haar deuntjes van "my brightest diamond", maar ditmaal is ze in het land met een soortement barok-opera-achtige voorstelling. Geen flauw idee wat het wordt, zolang ze haar klep maar openzet."