Warrior Poets #2 poëzie lezing met Aja Monet [US] poet.writer.lyricist

Voor de tweede editie lenen Warrior Poets de microfoon aan Aja Monet, een lyrisch talent van de Afro-Amerikaanse poëzie.
Warrior Poets #2 poëzie lezing met Aja Monet [US] poet
 

"She is a lyrical shapeshifter, an ancient infant, bravely falling up. Her search for compassion and truth is relentless and voracious. Her time here, her work, her life is our poem. Here.
- Michaela Angela Davis

Aja Monet, een krachtige mix van poëzie en performance

Voor de tweede editie van Warrior Poets lenen we de microfoon aan Aja Monet, een lyrisch talent van de Afro-Amerikaanse poëzie. Aja publiceerde reeds haar eerste poëzie bundel 'The Black Unicorn Sings' (Penmanship Book) en werkte samen met Saul Williams aan het boek 'Chorus: a literary mixtape' (MTV books/Simon&Schuster). In 2009 deed ze een performance voor de pre-inauguratie van Barack Obama. Daarnaast nam ze een album op ‘Scared to Make Love/Scared Not to’, een verbluffende kruisbestuiving van poëzie, hip hop en neo-soul.

Supporting acts:

Andreattah - In Brussel gebaseerde, uit Botswana afkomstige dichteres/performer. Ze deed recentelijk een performance op het 'Shoko International Spoken Word and Hip hop festival' in Zimbabwe, met internationale grote hip hop artiesten uit Zuid-Afrika, UK en US.

Elli Severino Fernandes - Slam poetess en organisator van 'Mama’s Open Mic' en de 'Grab the Mic sessions' in de Zomerfabriek van Antwerpen. Vorige zomer trad ze op tijdens de 'Beljam Dub Poetry sessions' van het Reggae Geel Festival.

Prisca Agnes Nishimwe - "Dichteres, performer en zangeres uit Antwerpen. Vorig jaar was ze te zien op het 'Mestizo Arts Festival' en ze maakte deel uit van de 'Sofar Sounds session' in Brussels.

Live music by Le Tagarel - Belgo-Braziliaanse MC van Gent.

Woensdag 30 januari, om 20h, in 'La Chocolaterie' Matongé, Rue du Prince Royal 37, 1050 Brussel. Gratis toegang!

Contacteer ons gerust met verdere vragen (interviews, press kit, reservaties) : [email protected]


* The Black Unicorn Sings


* What I've learned