Werken in de zorgsector: beroepen met toekomst!

Op donderdag 26 mei organiseren de VDAB en Resoc Leuven, VIVO, Verso en L4 -Volwasenenonderwijs hun eerste informatie-, opleidings- en werkmarkt voor de zorgsector.Doorlopend wordt aandacht besteed aan het werken in de sector aan de hand van filmpjes en informatieborden.
Werken in de zorgsector: beroepen met toekomst!

Met de vergrijzing van de maatschappij is de strijd om talent in de sociale sector actueler dan ooit.

 

Op donderdag 26 mei organiseren de VDAB en Resoc Leuven, VIVO, Verso en L4 -Volwasenenonderwijs hun eerste informatie-, opleidings- en werkmarkt voor de zorgsector.

Dit alles vindt plaats op een nieuwe locatie: het Vlaams Administratief Centrum naast het station te Leuven waar de VDAB sinds kort gehuisvest is. Wij verwachten verschillende werkgevers uit regio Leuven die hun vacatures bekend maken aan het grote publiek.

Bovendien zullen opleidingsverstrekkers hun aanbod op een aantrekkelijke manier bekendmaken. Verschillende workshops dienen zich aan waarbij getuigenissen centraal staan. Doorlopend wordt aandacht besteed aan het werken in de sector aan de hand van filmpjes en informatieborden. 

Met de vergrijzing van de maatschappij is de strijd om talent in de sociale sector actueler dan ooit. Het arrondissement Leuven heeft zich dan ook gespecialiseerd in deze materie door de geografische ligging van een aantal grote werkgevers. 

Werken in de sociale sector is meer dan alleen werken met een witte schort aan. Ook met administratieve en technische kennis kun je terecht in de social profit. De rode draad in al deze vacatures is duidelijk: bij om het even welke job staat de wil om anderen te helpen centraal. In bijlage vindt u meer info.