De toekomst van het feminisme - uitgesteld

We openen de fototentoonstelling 'Gender diversity' met een boeiend panelgesprek. Hoe zal de toekomst van het feminisme eruit zien? Zitten we midden in de ‘vierde feministische golf’? Zal het feminisme van morgen intersectioneel, dekoloniaal en crip zijn? Sophie Withaeckx (VUB) en Emmanuel Iyamu (Ayo) gaan daarover in gesprek. Sarah Scheepers (Ella) modereert.

Het event is jammer genoeg even uitgesteld vanwege de corona epidemie. Een nieuwe datum volgt later.
Tijdstip
donderdag 26 maart 2020 - 19:00
locatie
TOKO, Statiestraat 139, Berchem

♀ PANELGESPREK — De toekomst van het feminisme

In dit panelgesprek gaan we dieper in op de toekomst van het feminisme. Hoe zal deze toekomst eruit zien? Zitten we midden in de ‘vierde feministische golf’? Zal het feminisme van morgen intersectioneel, dekoloniaal en crip zijn?

Voor dit gesprek hebben we Sophie Withaeckx (VUB) en Emmanuel Iyamu (Ayo) uitgenodigd. De avond zal door Sarah Scheepers (Ella) gemodereerd worden.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

♀ EXPO — Gender Diversity

Een fototentoonstelling die toont hoe mooie en uniek genderdiversiteit is.

BRIGITTE BOFFIN stak haar grote passie voor cultuur en diversiteit nooit onder stoelen of banken. Eerder maakte ze al een fotoreeks over Vrouwelijke Diversiteit, waarin ze Antwerpse vrouwen van meer dan 170 nationaliteiten portretteerde. In deze reeks toont hoe rijk onze genderdiversiteit is. Ze maakte 40 authentieke portretten van mensen die niet in de traditionele genderpatronen passen.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

♀ PRAKTISCH

° Het evenement is gratis maar we werken wel met inschrijvingen. Inschrijven via → https://forms.gle/Zg3rF1MzE7T3jgc5A

° Het evenement is rolstoeltoegankelijk

° De expo is elke weekdag te bezichtigen in TOKO tussen 10u en 17u.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

♀ ORGANISATIE

° Kif Kif Beweging is een interculturele beweging die strijdt voor gelijkheid en tegen racisme. Kif Kif bouwt mee aan een solidaire, democratische en interculturele samenleving. www.kifkif.be

° Troebel is een nieuw filosofisch platform dat helderheid wil scheppen in een troebele wereld.