Samen met Kif Kif naar de nationale betoging tegen racisme

Kom op zondag 24/03 samen met Kif Kif naar de Nationale betoging tegen racisme aan het Centraal Station van Brussel!
Tijdstip

2024. Het jaar van de verkiezingen. Op de vooravond van de verkiezingen staat in Vlaanderen extreemrechts op de drempel van de macht. Extreemrechtse partijen en organisaties zaaien actief haat. Hun vertegenwoordigers krijgen hoe langer hoe meer spreekruimte in de mainstream media en op TV.

Stigmatiserende en polariserende uitspraken vinden ook hun weg naar traditionele partijen. Haatspraak wordt hierdoor genormaliseerd. Maar het blijft niet bij woorden. Discriminatie en racisme zijn een dagelijkse realiteit voor steeds meer mensen. We mogen dit geweld en onrecht niet normaliseren! Jongeren en middenveld weigeren zich nog langer neer te leggen bij de status quo en eisen concrete, directe actie van politici en beleid. Change is coming. Gelijke rechten nu!

Kom op zondag 24/03 samen met Kif Kif naar de Nationale betoging tegen racisme aan het Centraal Station van Brussel!

We verzamelen in TOKO139 (Statiestraat 139, Berchem) om samen de trein naar Brussel te nemen! Welkom vanaf 09u00 in TOKO139 voor koffie en koffiekoeken. Voor wie wil is er materiaal om samen bordjes en slogans te maken! Om 11u00 nemen we gezamenlijk de trein naar Brussel.

Meer info via https://www.platform2103.be

Voor promotie materiaal https://www.platform2103.be/nl/materiaal

Wanneer? Zondag 24 maart 2024

Waar? TOKO139, Statiestraat 139 (Berchem)

Hoe laat? 09u00

Registreren via https://www.eventbrite.com/e/samen-met-kif-kif-naar-de-nationale-betogiā€¦