Kick-Off Leuven Campagne Dekoloniseer de lokale samenleving

Wil je ten gronde iets doen aan racisme en de discriminatie van mensen met een migratie-achtergrond in deze samenleving? Dan is deze (derde) Regionale Kick-Off in Leuven een must als je mee wil werken aan de campagne!
Tijdstip
zaterdag 20 mei 2017
locatie
Centrum De Curve, Baron August de Becker Remyplein 27, 3010 Leuven.
Campagne "Dekoloniseer de lokale samenleving" Hand in Hand tegen racisme vzw
Regionale Kick-off te Leuven op zaterdagvoormiddag 20 mei - met gastspreker Tunde Adefioye

Graag nodigt Hand in Hand u uit voor de derde Regionale Kick-Off van onze nieuwe campagne tegen racisme, “Dekoloniseer de lokale samenleving”, deze keer in Leuven.
Na een succesvolle start in Gent en Mechelen, zal deze Leuvense Kick-Off plaatsvinden op zaterdagvoormiddag 20 mei van 10u tot 13u, bij Centrum De Curve, Baron August de Becker Remyplein 27, 3010 Leuven.

Onze gastspreker, Tunde Adefioye (stadsdramaturg KVS/Urban Woorden) begint met een verhelderende inleiding over het thema “dekolonisering”. Ludo Segers vult aan met een toelichting over de campagnedoelstellingen om het structurele racisme zichtbaar te maken op een aantal actieterreinen in onze steden en gemeenten.
Daarna bekijken we samen wat we concreet kunnen doen in Leuven én andere steden in de provincie Vlaams-Brabant om blinde vlekken in bibliotheken, scholen, tradities en publieke ruimten aan te pakken. Iedereen die interesse heeft, is welkom.

Inschrijven (gratis maar verplicht) via [email protected] of via
https://www.dekoloniseer.be/nl/inschrijven-kick-20-mei-leuven

Alle info en volledig programma: https://www.dekoloniseer.be/nl/regionale-kick-leuven-20-mei

Het Facebook Event: https://www.facebook.com/events/224963838003531/