L´Étude | Nu slaat de chaos toe

Kom kijken en laat je meevoeren door Sien Eggers, Jessa Wildemeersch en Sofie Palmers, drie rasactrices die hun krachten bundelen in een wervelende Shakespeare-trip. In 'l´Étude' wagen drie vrouwen zich aan een studie over Shakespeare.
Tijdstip
dinsdag 18 april 2017 - 00:00
locatie
GC De Kriekelaar, Gallaitstraat 86, 1030 Schaarbeek
Kom kijken en laat je meevoeren door Sien Eggers, Jessa Wildemeersch en Sofie Palmers, drie rasactrices die hun krachten bundelen in een wervelende Shakespeare-trip. In 'l´Étude' wagen drie vrouwen zich aan een studie over Shakespeare. Naarmate hun onderzoek vordert vermengen de levens van de drie zich steeds meer met personages als Lady Macbeth, de getemde feeks, Ophelia en omgekeerd. Na het theaterstuk praat Selm Wenselaers met de actrices, andere sprekers en het publiek over de voorstelling, gender, identiteit en rollenspel in de grootstedelijke Brusselse context.

Organisatie kaderprogramma: deBuren, Furia, JESSA, Sofie Palmers, Sien Eggers en GC De Kriekelaar

L´Étude: productie JESSA (les yeux bleus vzw) i.s.m. Sofie Palmers (vzw palmers&pierlet), coproductie 30CC, met de steun van stad Leuven, Provincie Vlaams-Brabant, CC Halle, CC Diest en CC Strombeek, met dank aan Het Kaaitheater, Compagnie De KOE, GC De Kriekelaar, Residensien, Vlaams Nederlands Huis deBuren en GC De Markten, promotionele ondersteuning Thassos vzw.

voorstelling 20:00, nagesprek 21:30 > 22:15

Tickets: vvk € 11 / add € 13, Paspartoe kansentarief € 2.
Reserveren: www.dekriekelaar.be

Link: http://www.deburen.eu/nl/programma/detail/letude-nu-slaat-de-chaos-toe