NUFF SAID / De Centrale met o.a. Tutu Puoane en Derek Otte

'Nuff Said. Wereld in beweging. Al 10 jaar lang podium vol stad. Tussen mainstream en underground, vol jong talent en internationale namen. Met elke maand een rits kwaliteit. Be it comedy, literatuur, muziek, spoken word,...
Tijdstip
donderdag 1 februari 2018 - 00:00
locatie
De Centrale
Kraankindersstraat 2, 9000 Gent
‘NUFF SAID 1 feb 2018 – editie 7

‘Nuff Said, een podium vol stad!
‘Nuff Said…. 10 jaar lang jouw fixer van borrelend vers en internationaal podiumplezier.
Comedy, literatuur, muziek… je zegt het maar.
Underground kruist hier elke maand de mainstream in een ongeëvenaard 'Nuff Said-recept.
Nooit belegen, altijd vers.. ‘Nuff Said!

Geen ‘Nuff Said zonder trouwe orkestmeesters!
Afgelopen maand werden de blazers opgeblonken, nieuwe snaren gespannen en tanden gepoetst. De funkmeisters van BRZZVLL en woordpiraat Maud Vanhauwaert zijn weer helemaal klaar om jouw ‘Nuff Said in 2018 voor te rijden…

SAMIR FIGHIL (NL) is een man van vele typetjes. En die typetjes gaan allen als een gek tekeer op jouw lachspieren, wees gerust. Maar ook als zichzelf, een goeie gast uit Nijmegen, is Samir de koning van de situatiehumor en de onverwachte frisse grap.

TUTU PUOANE is de Antwerpse queen of jazz. Tutu ruilde Zuid-Afrika voor ons land in 2004 en niet veel later trok ze op tournee met het Brussels Jazz Orchestra. Met BJO bracht ze oa een hommage aan Billie Holiday (Writing Billie) en Nina Simone (Goddamn!). In haar huidig repertoire zingt ze werk van Joni Mitchell.

MATHIEU CHARLES is een Mauritiaans Creoolse / Belgische performance dichter en rapper. In 2012 bracht hij zijn debuutalbum “TZARA” in eigen beheer uit. Momenteel werkt hij aan een monoloog “Fanon Mixtape” die o.a. zijn liefde voor mixtapes en het werk van Frantz Fanon verbindt.

DEREK OTTE (NL) noemt zich schrijvenaar en sprekenaar. Daarnaast is Derek de huidige stadsdichter van Rotterdam die soms in opdracht zijn woordkunsten op muren zet. Zo word je onder andere in The Hague Airport door Derek’s dichtwerk verwelkomd. Deze scherpe pen is geen ‘Nuff Said debutant meer, maar wees -met ons- toch maar benieuwd naar zijn tweede dichtbundel..

BEN NORRIS (VK) heeft ruim twintig jaar podiumtijd op de teller. Je zag deze veteraan van de lach misschien eens in ‘Nevermind the Buzzcocks’ en ‘Mock the week’. Toch blijft stand-up zijn métier. De avonden waarop Ben de zaal niet hélémaal in brand kreeg, zijn op drie vingers te tellen. One-liners messcherp, tempo witheet, deze Brit belooft niet minder dan Killer Gags!

-----

Wil je deze editie niet missen, maar zegt jouw agenda No.. No.. No..?
‘Nuff Said dendert nog op vrijdag 2 februari langs Berchem (ccBe, host: Johan Petit) en eindigt zaterdag 3 februari in Genk (C-mine, host: Erhan Demirci)

Tickets: 09/233 77 88 of via www.uitbureau.be
vvk: 10 euro | kassa: 12 euro
Volgende editie: 10 mei 2018
www.decentrale.be
www.nuffsaid.be

co-org. CAMPO, DEMOCRAZY & Victoria De Luxe