Kif Kif zoekt een nieuwe voorzitter!

Kif Kif is op zoek naar een nieuwe voorzitter! Wil jij mee richting geven aan de strategie en dagelijkse werking van Kif Kif? Samen met de coördinator kort op de bal spelen als er een standpunt nodig is? Klankbord zijn voor het team? Stuur dan een mailtje of contacteer ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Wil jij mee richting geven aan de strategie en dagelijkse werking van Kif Kif? Samen met de coördinator kort op de bal spelen als er een standpunt nodig is? Klankbord zijn voor het team? Mee nadenken over aanwervingen? Bestuursvergaderingen mee voorbereiden en leiden? Kan je, ken je of durf je niet alles? Dat is helemaal ok! We zijn niet op zoek naar iemand die alles kan, maar wel iemand die alle talenten en competenties van team Kif Kif naar boven kan halen! Concreet schatten we in dat je gemiddeld/minstens een dag per maand moet kunnen vrijmaken.

What's in it for you?

Mee impact maken met ons antiracistisch platform op een moment dat het echt nodig is. Netwerken: je maakt deel uit van een warm, divers en complementair team met gedeelde idealen en passies. Daarnaast maak je kennis met partners en relevante actoren. Onze coworkingplek Toko139 staat altijd ter beschikking voor jou. Een kans om je kennis en vaardigheden uit te breiden. Terugbetaling van onkosten en professionele ondersteuning, indien gewenst.

Interesse? 

Stuur een mailtje met motivatie én cv naar [email protected] voor 20/12/23 of contacteer ons eerst voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via zoom voor 30/11/23, waarna je kan beslissen of je je kandidatuur indient.