Moet je horen hoe MAF | Yves-Marina Gnahoua

Anneleen Van Offel ging voor Kif Kif met haar recorder naar het Mestizo Arts Festival (MAF) en maakte radio-impressies van nog geen 2 minuten. Yves-Marina Gnahoua hield een monoloog over de Afrikaanse studente die in Italië in de jaren 90 slachtoffer werd van een brutale groepsverkrachting.

"Italië, jaren 90. Een Afrikaanse studente is slachtoffer van een brutale groepsverkrachting. Ze wordt voor dood achtergelaten, maar overleeft het drama. Pas na lange gerechtelijke zoektochten vindt haar familie het meisje terug in een psychiatrische instelling. Yves-Marina Gnahoua studeerde drama aan het koninklijk conservatorium te Brussel. Pascal Vrebos schreef voor haar deze monoloog"

Elk jaar creëert MAF in samenwerking met verschillende culturele organisaties een speelvlak waar nieuwe artiesten de kans krijgen om een Work In Progress (W.I.P.) te presenteren en de dialoog aan te gaan met de sector.

Anneleen Van Offel ging voor Kif Kif met haar recorder op zoek naar Het Nieuwe Geluid van Antwerpen tijdens het Mestizo Arts Festival 2013 (#MAF13) en maakte radio-impressies van nog geen 2 minuten. Tijdens de presentatie van de W.I.P's nam ze een kort stukje op van Yves-Marina Gnahoua's 'Le viol d'une petite cerise noir'.

Coaching: kunstZ

 

 

Moet je horen hoe MAF | Yves-Marina Gnahoua by Kif Kif Beweging on Mixcloud