Union Suspecte x 3

Benieuwd naar de nieuwste voorstelling van Union Suspecte? Vanaf eind augustus verwennen we je graag met drie nieuwe voorstellingen!
Union Suspecte x 3

Iets verder weg zijn ondertussen de repetities gestart van Lessons in Revolting.

 

Benieuwd naar de nieuwste voorstelling van Union Suspecte?

Vanaf eind augustus verwennen we je graag met drie nieuwe voorstellingen!

Deze zomer starten we met de repetities van Guantanamouk, een voorstelling in een regie van onze huisvriend Nabil Ben Yadir, gekend van zijn (Brusselse) film 'Les Barons'.

Begin oktober gaat Guantanamouk in première in Brussel, KVS. Verwacht u aan veel Amerikaanse vlaggen, vuile schoenen, dub en rasechte spelers.

Iets verder weg zijn ondertussen de repetities gestart van Lessons in Revolting. Union Suspecte voelt zich nauw betrokken bij de actuele gebeurtenissen in Egypte en was actief aanwezig op het Tahrir-plein enkele maanden geleden.

Vanuit die ervaringen en de goesting om theater te maken, is het concept en idee ontstaan. Samen met zo'n 15-tal Egyptische performers repeteren we momenteel aan de voorstelling.

Eind deze zomer gaan we in première in Cairo, waarna Zürich, Rotterdam, Düsseldorf en Amsterdam aan de beurt komen.

En iets dichter bij start vanaf september de tournee van Tombe. Rick De Leeuw, Anna Vercammen en Joost Maaskant brengen u graag een avondje theater dat lijkt op een uit de hand gelopen feestje vol poëzie en sappige anekdotes.

Te zien in een cultureel centrum in je buurt !

De volledige speellijst en meer uitleg kan je in bijlage terugvinden.