Win jij een cadeaubon van 750 euro?

mediarte.be en de Cel diversiteit van de VRT stellen samen met de verschillende hogescholen vast, dat de instroom van studenten van vreemde origine zeer laag blijft, ondanks eerdere inspanningen. Om jouw hogeschool aantrekkelijk te maken voor scholieren uit etnisch-culturele minderheden, schrijven we een wedstrijd uit.
mediarte.be en de Cel diversiteit van de VRT stellen samen met de verschillende hogescholen vast, dat de instroom van studenten van vreemde origine zeer laag blijft, ondanks eerdere inspanningen. Om jouw hogeschool aantrekkelijk te maken voor scholieren uit etnisch-culturele minderheden, schrijven we een wedstrijd uit. Win jij een cadeaubon van 750 euro?  Wedstrijd voor studenten die een mediaopleiding volgen:
produceer een audiovisuele bijdrage, website of game, waarmee je jongeren van vreemde origine warm maakt voor jouw opleiding. Er zijn drie categorieën: audio, beeld, game/website. In elke categorie wordt de beste bekroond met een cadeaubon ter waarde van 750 euro. De beste producties worden gebruikt om scholieren te sensibiliseren voor een mediaopleiding. Fases en timing Inzendingen mogelijk vanaf 15 januari tot uiterlijk 31 maart 2011.
Jurering en prijsuitreiking in april 2011.
Aansluitend sensibiliseringsactie tot en met september 2011. Inleveren Uiterlijk 31 maart verwachten we de inzendingen op het wedstrijdsecretariaat op DVD, technisch verzorgd, binnen de afgesproken lengte (zie wedstrijdreglement). Wedstrijdsecretariaat: mediarte.be
Landsroemlaan 20
1083 Brussel
Tel: 02/428.17.11.
Email: [email protected]. Jury De jury bestaat uit 1 student, 1 professional uit PC 227, 1 professional uit de VRT, 1 vertegenwoordiger uit het onderwijs, 1 vertegenwoordiger van de overheid. Prijsuitreiking In april organiseren we in Brussel een feestelijke prijsuitreiking. Daar stellen we de genomineerde producties voor en maakt de Minister van Media de winnaars bekend. Nog vragen? mediarte.be Shaju Hendrikx 02/428 17 11  [email protected]
VRT Cel diversiteit Geertje De Ceuleneer 02/741 56 78  [email protected]