Activiteiten

Ook off line deelt Kif Kif allerhande inzichten, analyses en diepgaande visies op actuele kwesties rond diversiteit, discriminatie, en maatschappelijke rechtvaardigheid. Hieronder vind je een overzicht van activiteiten die we in de komende periode organiseren.
 
donderdag 14 maart 2019 - 19:30
TOKO, Statiestraat 139, Berchem

Tijdens deze avond gaan we in gesprek met professor emeritus Rik Coolsaet over de huidige geopolitieke ontwikkelingen. Wat mogen we verwachten in 2019? Wat zijn de belangrijkste breuklijnen? Wat zijn de uitdagingen? Staat de wereld in brand zoals menig opiniemaker beweert? En zo ja, hoe krijgen we die brand dan geblust?

woensdag 20 maart 2019 - 19:00
De Singel, Antwerpen

Hoe zouden we kunst en wereld vormgeven als we ze vandaag opnieuw konden uitvinden? Vanuit concrete praktijken of wervende utopieën gaan 10 bijzondere persoonlijkheden aan evenveel tafels in dialoog met het publiek over alternatieven voor ons gangbare ontwerp van de werkelijkheid.

zondag 24 maart 2019 - 13:00
Brussel

2de editie van de nationale betoging tegen racisme, georganiseerd door een breed front van antiracisme-organisaties met de steun van een waaier aan middenveldorganisaties.

donderdag 28 maart 2019 - 20:00
De Roma, Turnhoutsebaan 286, 2140 Antwerpen

Deze avond geven we een stem aan de mensen die in aanraking komen met etnisch profileren. Wat zijn jouw ervaringen? Wat is de impact van etnisch profileren? Wat weten we over etnisch profileren in België? Hoe willen politieke partijen dit probleem oplossen?


ma
di
wo
do
vr
za
zo
Naar het activiteiten overzicht of naar het archief