Activiteiten

Ook off line deelt Kif Kif allerhande inzichten, analyses en diepgaande visies op actuele kwesties rond diversiteit, discriminatie, en maatschappelijke rechtvaardigheid. Hieronder vind je een overzicht van activiteiten die we in de komende periode organiseren.
 
woensdag 27 juni 2018 - 19:00
TOKO139, Statiestraat 139, Berchem

Chantal Mouffe is de bekendste Belgische hedendaagse (post)marxistische denker. Haar werk was de inspiratie voor Evo Morales president van Bolivie, de nieuwe politieke beweging Podemos in Spanje en voor de voormalige Franse presidentskandidaat Jean-Luc Mélenchon. Haar enige naar het Nederlands vertaalde boek ‘Over het politieke’ is een introductie tot haar ideeën. We gaan tijdens deze leesclub haar ideeën proberen te ontrafelen. Deze avond zal worden begeleid door Kif Kif coördinator Mohamed El Khalfioui.

zondag 1 juli 2018 - 15:00
Kavka, Oudaan 14, 2000 Antwerp, Belgium

Toon je solidair met de Palestijnse jeugd op dit solidariteitsevenement van Kavka, G3W Geneeskunde voor de Derde Wereld,Antwerp For Palestine, Kif Kif & Een Andere Joodse Stem.

zaterdag 7 juli 2018 - 15:00
Brussel

Het Trump Not Welcome platform roept op om zaterdag 7 juli terug de straat te claimen. Wij willen niet mee stappen in dit militair opbod ten koste van armoedebestrijding, sociale bescherming, de aanpak van klimaatverandering, een humaan opvangbeleid voor vluchtelingen en een diverse en solidaire samenleving. 


ma
di
wo
do
vr
za
zo