Bazzz on stage - afgelast

Onder begeleiding van verschillende professionele artiesten werkten de jongeren van Bazzz aan een eigenzinnige voorstelling waarin ze hun visie rond identiteit en samenleven in diversiteit naar buiten brengen.

De voorstelling wordt jammer genoeg afgelast vanwege de corona epidemie.
Tijdstip
zaterdag 14 maart 2020 - 15:15
locatie
Arenbergschouwburg, Arenbergstraat 28, 2000 Antwerpen

‘Bazzz’…dat is de manier waarop jongeren van Marokkaanse origine in onze superdiverse samenleving elkaar een compliment geven. Dat is ook de manier waarop jeugdcentrum Bazzz haar jongeren benadert. Bouwen aan zelfbewustzijn, zelfontplooiing en een stevige portie zelfvertrouwen, daar staat de organisatie voor! 

Een verbluffend resultaat van die aanpak is “Bazzz on stage”. Onder begeleiding van verschillende professionele artiesten hebben jongeren van Bazzz gewerkt aan een eigenzinnige voorstelling waarin ze hun visie rond identiteit en samenleven in diversiteit naar buiten brengen.  Of het nu gaat over kansarmoede, cultuur, religie, racisme of genderongelijkheid: deze jongeren nemen geen blad voor de mond. Geen censuur, maar wel een bewuste keuze voor openheid, dialoog en verbinding.

Benieuwd naar wat je te zien zal krijgen? Lees hier de recensie van KifKif. 

Motief ondersteunt de voorstelling op 21 maart met een nabespreking voor iedereen die vanuit de eigen context (job, vrijwilligerswerk, buurt,…) een eerlijke inkijk wil in de belevingswereld van de jongeren van Bazzz. Tijdens de nabespreking praten we over welke inzichten bruikbaar zijn in je eigen leven en werk en hoe jij of jouw organisatie met deze thematiek aan de slag kan. Het publiek bepaalt mee de inhoud van het gesprek.

Voorstelling van 15.15 u. tot 17.30 u.  De nabespreking duurt tot 19u.

Prijzen:

  • 30 euro voor mensen die zich inschrijven via hun werkgever of organisatie (steuntarief)
  • 13 euro voor particulieren of vrijwilligers
  • 8 euro indien je enkel naar de voorstelling komt.

We hanteren 2 prijzen om een deelname voor iedereen mogelijk te maken aan een eerlijke prijs. De prijs mag nooit een reden zijn om niet deel te nemen. Indien je hierover vragen hebt, neem contact op met ons via [email protected].

Inschrijven kan je via deze link.