[Ali's Wonderland] De DrakenBurger & andere Hamburger manifesten!

Vorige week stond Marten Wilfriet van de SMUL-partij klaar om zijn speech af te steken in de verkiezingsshow van Ali in Wonderland. Deze week is het zover, live de speech van Wilfriet.
[Ali's Wonderland] De DrakenBurger & andere Hamburg

Ditmaal gaat reality TV verder dan Star Trek ooit geweest is: Maak live de geboorte mee van de meest onweerstaanbare partij ooit in Wonderland. Gaat de Smulpartij verder? Of wint de Partij tegen Politieke Correctheid? De docusoap die het politiek leven op zijn grondvesten laat daveren

 

Vorige week stond Marten Wilfriet van de SMUL-partij klaar om zijn speech af te steken in de verkiezingsshow van Ali in Wonderland. Deze week is het zover, live de speech van Wilfriet. Vorige week stond Marten Wilfriet van de SMUL-partij klaar om zijn speech af te steken. Bij deze:

Dames, heren,
Beste vrienden,

Eerst en vooral wil ik jullie van harte welkom heten.

Welkom. Welkom in het Vlaanderen van de 21ste eeuw.
Sommigen vinden dat het hier in Vlaanderen geweldig goed gaat.
Anderen –zoals onze politieke tegenstrevers van de Knokpartij -  vinden dat geweld in Vlaanderen om je eigen goed te behouden geweldig is. Maar is dat niet de waarheid over Vlaanderen geweld aandoen? “Eigen vork eerst” pas niet binnen onze Vlaamsken eetcultuur!

Ik weet niet of jullie het beseffen, maar vandaag is er een historische dag aangebroken. Het beste bewijs is dat jullie hier in groten getale gekomen zijn om de realisatie van dit uniek project, van deze unieke partij, van onze grote Smulpartij te ondersteunen!

Het wordt een partij om van te smullen … al zeg ik het zelf. Dankzij eerst en vooral ons programma dat de stem van het volk in alle hevigheid én manipuleerbare emotie zal laten luiden. Als ons programma de prime time haalt, is dat omdat we erin geloven en dat het potentieel heeft om te scoren. En vooral omdat we dankzij uw stemmen voor of tegen onze programmastandpunten via sms aan de nodige fondsen zullen geraken.

Presentator Wonderland Alain: We gaan jammergenoeg deze vestigingspeech even kort moeten onderbreken voor een trailer met wat promotie voor onszelf.

Promotieclipje:

Ditmaal gaat reality TV verder dan Star Trek ooit geweest is:
Maak live de geboorte mee van de meest onweerstaanbare partij ooit in Wonderland.
Gaat de Smulpartij verder? Of wint de Partij tegen Politieke Correctheid?
 De docusoap die het politiek leven op zijn grondvesten laat daveren.
Enkele reacties van politici in het programma:
Guy: mijn vierde Hamburgerindigest is wel zelfgeschreven in tegenstelling tot wat werd beweerd in jullie programma! Ik kan het bewijzen, maar mijn site is voorlopig nog off line omdat de begroting in evenwicht moest en ik ietske te laat betaalde.
Wouter: Ge moet dat hier Bezien … 
Philippe: politiek mag niet zomaar straffeloos zwartgemaakt worden en belachelijk gemaakt worden, wij hebben daar een monopolie op! En ik wil nog even zeggen dat ik nooit kok ben geweest in het vreemdelingenlegioen om mijn verleden te vergeten! Wie naar dit programma kijkt, tekent hiermee zijn terugkijkcontract!
Bart: Voor mij is dat een geslaagde coalitie: mijn favoriete gefrituurde Drakenburger oppeuzelen terwijl ik kijk naar ‘Kies Partij voor Mij’.
Gerolfke: Zelfbeklag is voor mij het begin van alle wijsheid! Ik heb het uur van dit programma voor de rest van mijn leven gegrift in mijn geheugen, net als mijn eerst papfles!
 
Nieuwe Politiek zoals het is: De Grote Smulpartij versus de Partij tegen Politieke Correctheid
Vanaf zaterdag op Banaal 2, de hippe hype zender
“ Kies partij voor mij”, kies Banaal 2
 De sponsor van dit programma is de Unie der Tandartsen.
Unie der Tandartsen: Kiezen doet soms pijn, wees er dus op tijd bij!

Wordt Vervolgd...  

Lees ook de vorige afleveringen van Ali's Wonderland: De eerste aflevering van Ali's Wonderland De tweede aflevering van Ali's Wonderland De derde aflevering van Ali's Wonderland De vierde aflevering van Ali's Wonderland De vijfde aflevering van Ali's Wonderland De zesde aflevering van Ali's Wonderland

Fan van Ali? Wordt vriend met hem op facebook

Meer info over Ali's Wonderland? Surf naar de Wonderland website Of  mail Ali