Basis workshop Journalistiek van Kif Kif ism Partage en Couleurs - Schrijf je snel in! [15-18 jaar // Zellik]

Wil je een journalist worden? Weet je niet hoe je een artikel moet schrijven? Kleurt de media je dag of vind je de berichtgeving te eenzijdig? Grijp dan nu je kans en schrijf je in voor de workshopreeks “Journalistiek” van Kif Kif, dit keer in samenwerking met de Brusselse vzw 'Partage en Couleurs'.
Door: Kif Kif - 06/01/2014 - 14:19
Basis workshop Journalistiek van Kif Kif ism Partage en
 

Wil je een journalist worden? Weet je niet hoe je een artikel moet schrijven? Kleurt de media je dag of vind je de berichtgeving te eenzijdig?

Grijp dan nu je kans en schrijf je in voor de basis workshopreeks “Journalistiek” van Kif Kif, dit keer in samenwerking met de Brusselse vzw 'Partage en Couleurs'. 

Débora Votquenne, een journaliste met nationale en internationale ervaring, werkzaam als Freelancer en in dienst bij Headline NFP, leert je tijdens 3 gratis workshops hoe je een interview afneemt en uitschrijft en hoe je een verslag maakt van een lezing of debat. Bovendien leert ze je ook hoe je de juiste informatie kunt verzamelen, hoe je de voorbereiding aanpakt van een reportage, verslag of interview en hoe je die informatie kunt ordenen zodat de lezer belangstelling krijgt en je stuk gelezen wordt.

Na deze workshopreeks ben je in staat de basistechnieken van de journalistiek toe te passen en een vlot verslag te schrijven.

De resultaten van de workshop worden gepubliceerd op de website van Kif Kif, en na afloop kan je als volwaardig reporter op pad!

Daarnaast sturen we je naar boeiende lezingen, debatten, boekvoorstellingen … die je zelf kan kiezen en waarover je verslag kan uitbrengen op www.kifkif.be als je dat wil!

Schrijf je snel in, de plaatsen zijn zeer beperkt! (leeftijd: 15 tot 18 jaar)
De workshopreeks gaat door op:

• Woensdag 15 januari, van 14h tot 17h
• Woensdag 29 januari, van 14h tot 17h
• Woensdag 12 februari, van 14h tot 17h

Locatie: Molenbos 1, 1731 Zellik

Voor meer info en inschrijvingen:  [email protected] (Devota Murekatete) of [email protected]