De Uit-Tips van de week: 11-15 december

Je kent dat wel. Je wilt uit maar je weet niet waar het feestje is. Niet getreurd! Sam, Öznur, Orlando, Karima en Carolina geven maandelijks hun UIT-tips zodat je perfect weet wat er te doen is. En waar.
Door: Kif Kif - 11/12/2012 - 10:07
De Uit-Tips van de week: 11-15 december

Uit-tips van deze week [een samenwerking met Uit in Vlaanderen]: o.a. 'Kamer en de Man', 'The Herbaliser, Flying Horseman en nog veel meer. Met extra tip van Kif Kif: Soirée Migrée op 14 december in Atlas.

 

11 en 15 december - [Uit-tip van Orlando]


CONCERT

Wil je de mythes over Molenbeek eigenhandig ontkrachten? Kies dan tussen de good vibes van de Australiërs van The Cat Empire op 11 december of het muzikale syncretisme van The Herbaliser op 15 december. Beide concerten staan op het programma van de Brusselse Vk*, aan de andere kant van het kanaal.

[MEER INFO]
 

12 december - [Uit-tip van Öznur]

0090 Festival - Kamer en de Man
festival

Op 12 december is er de voorstelling Kamer en de man in de Bourlaschouwburg in Antwerpen, een theatertekst van Eric De Volder, gebracht door Mesut Arslan.

[MEER INFO]

13 december - [Uit-tip van Orlando]

Flying Horseman @ Rataplan en Hong Kong Dong @ Kavka

CONCERT

Vandaag mag je gerust kiezen tussen Flying Horseman @ Rataplan en Hong Kong Dong @ Kavka. Van de laatste, de Gentse Hong Kong Dong, hoef je alleen maar naar de east-meets-west parel 'Flowers' te luisteren om overtuigd te geraken. Over Flying Horseman zal ik drummer Alfredo Bravo moeten citeren: "Tijdens de concerten van Flying Horseman gebeuren dingen, man".

[MEER INFO]
 

14 december - [Uit-tip van Kif Kif]


 

Soirée Migrée III
Theater, Tekst- en muziektheater
Derde festival met performers met de meest diverse achtergrond die hulde brengen aan de migranten en hun nageslacht.

[MEER INFO]


15 december - [Uit-tip van Sam]

Josette
poppentheater

Die dag verras ik met mijn twee nichtjes (3 & 5 jaar) met een bezoekje aan den Blank. Ik neem ze mee naar ‘Josette’ van Theater Froe Froe. Dat is een knotsgekke dagtrip van het coolste meisje ter wereld. Daar zullen mijn nichtjes zich zeker in kunnen vinden. Het belooft een visueel en muzikaal spektakel te worden met gekke poppen. Daar kan ik eerlijk gezegd zelf ook van genieten.

[MEER INFO]