Gratis workshopreeks CULT journalistiek

Adem je journalistiek en cultuur? Ben je besmet met het schrijversvirus? Wil je recensent worden en interculturele cultuurproducties de aandacht geven die ze verdienen? Grijp dan nu je kans en schrijf je in voor de Kif Kif workshopreeks CULT journalistiek!
Door: Kif Kif - 13/04/2012 - 10:01
Gratis workshopreeks CULT journalistiek

Wouter Hillaert, journalist bij Rekto:Verso en De Standaard leert je tijdens vijf gratis workshops hoe je een recensie uitschrijft, hoe je een verslag maakt van een voorstelling, film of boek.

 

Adem je journalistiek en cultuur?
Ben je besmet met het schrijversvirus?
Wil je recensent worden en interculturele cultuurproducties de aandacht geven die ze verdienen?
Grijp dan nu je kans en schrijf je in voor de Kif Kif workshopreeks CULT journalistiek!


Wouter Hillaert, journalist bij Rekto:Verso en De Standaard leert je tijdens vijf gratis workshops hoe je een recensie uitschrijft, hoe je een verslag maakt van een voorstelling, film of boek. Je zal leren hoe je informatie die je wil overbrengen duidelijk kunt formuleren en ordenen zodat de lezer belangstelling krijgt. Na deze workshopreeks ben je in staat de basistechnieken van het recenseren toe te passen en een vlot verslag te schrijven.

We bieden de recensenten een boeiend lange termijnperspectief!! 

De resultaten van de workshop worden gepubliceerd op de website van Kif Kif en na afloop kan je als volwaardig Kif Kif-reporter op pad! Maar er is nog meer... 

Kif Kif stuurt je naar boeiende films, toneelstukken, optredens,… die je zelf mee kan kiezen en waarover je verslag kan brengen op www.kifkif.be

Inschrijven kan tot en met 21 april door een mailtje te sturen naar onderstaand adres, met een tekst die je zelf al hebt geschreven over cultuur (kan een verslag van een film zijn, een optreden, een programma, en boek…)

 

De workshopreeks gaat door op:
- Zaterdag 28 april - 10 tot 13u
- Zaterdag 12 mei – 10 tot 13u
- Maandag 28 mei – 10 tot 13u
- Zaterdag 9 juni – 10 tot 13u
- Zaterdag 23 juni – 10- 13u

Schrijf je snel in, het aantal plaatsen is zeer beperkt!

Locatie: Lange Beeldekensstraat 245, 2060 Antwerpen ( Kif Kif )
Meer info: [email protected] | 0484/536.569