Je bent jong (of niet) en je wilt wat. Kif Kif en Uit in Vlaanderen's wekelijkse UIT-tips

Je kent dat wel. Je wilt uit maar je weet niet waar het feestje is. Niet getreurd! Sam, Öznur, Orlando, Karima en Carolina geven maandelijks hun UIT-tips zodat je perfect weet wat er te doen is. En waar.
Door: Kif Kif - 07/12/2012 - 17:50
Je bent jong (of niet) en je wilt wat. Kif Kif en Uit i

'Oumi', de nieuwe voorstelling van Nasrdin Dchar, was op 5 december te zien in ccBerchem

 

Je kent dat wel. Je wilt uit maar je weet niet waar het feestje is. Niet getreurd! Sam, Öznur, Orlando, Karima en Carolina geven maandelijks hun UIT-tips zodat je perfect weet wat er te doen is. En waar. Check hun maandelijkse UIT-tips hier of op uitinvlaanderen.be. Hier is alvast een voorproefje van hun UIT-tips van deze week: 

7 december - [UIT met Öznur]

Nuff Said
FESTIVAL
Elke eerste vrijdag van de maand zit ik in de foyer van ccBe, en 7 december wordt een speciale, want dan bestaat Nuff Said vijf jaar. Ik weet niet wat het is: er hangt daar telkens een beetje magie in de lucht. Ook al vond je net vóór je thuis vertrok je fiets zwaar toegetakeld terug, of ben je pissig omdat je lief ’s ochtends de frigodeur liet openstaan, na een avond Nuff Said ga je altijd gibberend naar huis.

[Meer info]


8 december - [UIT met Karima]

Comedy voor Agadir
COMEDY
Tijdens de grootste Comedy Benefiet van Vlaanderen brengen 8 comedians je een spetterende show . Samen leveren we onze bijdrage aan het bouwen aan een toekomst voor de daklozen in Agadir. Share your smile and be there again!

[Meer info]


9 december - [UIT met Orlando]

 

The Public Eye + Weegee: Murder is my business
FOTOTENTOONSTELLING
 De legendarische persfotograaf die kunst kon vinden in de meest verschrikkelijke gebeurtenissen, en schoonheid in de meest banale, is een atypische held in deze prachtige gangsterfilm. Het lijkt me ideaal om een bezoek aan de Weegee-tentoonstelling in het Fotomuseum te combineren met de uitstekende vertolking van Joe Pesci.

[Meer info]
 

10 december - [UIT met Sam]

Martha Wainwright
CONCERT

Ik vind Martha Wainwright een fantastische vrouw. Bloedmooi, wat een stem, wat een beleving, maar vooral: wat een teksten! Denk maar aan 'Bloody Mother Fu*king As*hole', en 'I know you’re married, but I’ve got feelings too'. Ze komt haar nieuwe cd (een ode aan haar moeder) voorstellen in Het (vernieuwde!) Depot. Een dubbele reden om op een maandag naar Leuven af te zakken.

[Meer info]


12 december - [UIT met Carolina]


Wordt: een gevecht om de eeuwigheid
LITERATUUR
Vlijmscherpe woordkunst! In het Antwerpse Letterenhuis doet zich een gevecht om de eeuwigheid voor tussen rappers, slammers, dichters en kleinkunstenaars. Mira Bertels strijdt er vs Tourist Lemc vs ... De juryleden bepalen welke kleinkunstenaar, rapper, slammer of dichter WORD(t) vereeuwigd onder onze Vlaamse Groten.

[Meer info]