UiT in Vlaanderen met Kif Kif: 14 tot 21 juni

O.: "Sindicato Sonico staat al lang voor hét energieke en feestelijke Latijns-Amerikaanse alternatief, lees "vrij van de ondertussen voorspelbare salsa-, bachata- en merenguehegemonie"."
Door: Kif Kif - 14/06/2013 - 06:41

 

Diversiteit in de wereld van het kinderboek

LEZING EN CONGRES

Op vrijdag 14 juni organiseert het participatieproject SESAM van Verbal Vision vzw een studie- en debatnamiddag over de diversiteit in de wereld van het (kinder)boek, met de speelse titel ‘Is Sneeuwwitje op Ali Baba?’ Met medewerking van experten uit het boekenvak, de superdiverse samenleving en met de goedkeuring van minister van Cultuur, Joke Schauvliege. Meer info op www.sesamopenu.be

 

 

 

 

Mexican Curious @ Madam Fortuna
CONCERT

15 juni - Sindicato Sonico staat al lang voor hét energieke en feestelijke Latijns-Amerikaanse alternatief, lees "vrij van de ondertussen voorspelbare salsa-, bachata- en merenguehegemonie". Het concert begint al om 20 u. De beste Afterparty in de buurt vind je vandaag bij het Borgerhoutse Ecohuis, waar je bij een Benefiet voor Ethiopie kan komen dansen voor het goede doel. Het feest heeft een zeer respectvolle DJ line-up, geleid door de Antwerpse icoon DJ Butsenzeller en versterkt door DJ Marieke en DJ Barato.

Meer details // Meer tips van O.

 

 

The Cool World
FILM

19 juni - Alles lijkt cool aan deze film. Het thema, het beeld, de regisseuse, de muziek, zelfs de titel. Maar we zullen zien? Waarschijnlijk loopt het helemaal fout af en dikt mijn kijk- lees- en luisterlijst er alleen maar van aan.

Meer details  // Meer tips van C.

 

 


Mama Illegal
DOCU

20 juni - Op het platteland van Moldavië is 80% van de bevolking werkloos. Het gemiddelde inkomen bedraagt honderd euro per maand. Dit maakt van Moldavië het armste land van Europa. Mama Illegal volgt drie vrouwen die als illegale poetsvrouwen werken in Oostenrijk en Italië, om zo geld te verdienen voor hun families thuis.

Meer details